Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zaterdag 19 juli 2014

Inwijding van het nieuwe badhuis!

Wat is er lang niets geschreven op de blog! .....  ik kreeg al mailtjes of dat wel klopte, en of er misschien iets niet werkte met de blog of zo?

We hebben het hele "voorjaar", dus tot nu toe,  het heel druk gehad met het afmaken van ons badhuis/toiletgebouw. Nadat gistermiddag de elektrometer eindelijk werd geïnstalleerd, konden de boilers aan! 
We waren dan ook hééééééééééééél blij dat we gisteravond met alle gasten konden proosten op het in bedrijf nemen van deze nieuwe voorzieningen. We wachten daarmee totdat het schemerig was zodat de lampen (dag-nachtsensor) aansprongen, en we alles mét verlichting konden bewonderen.
Nadat wij twijfelden of er d.m.v. "het ophangen van de eerste toiletrol" geopend moest worden, besloot Dion de betreffende bordjes "mannen" en "vrouwen" demonstratief op te hangen, waarvoor hij spontaan enorm applaus kreeg. Daarna hebben we samen getoost en een lekker hapje gehad, waarna het heel gezellig vol was bij het reeds brandende kampvuur (bedankt Bep!). Frits hartstikke bedankt dat je hof-fotograaf wilde zijn!!

Vanaf vanochtend is er voor alle kampeerders dus méér comfort en lekker veel ruimte (ruime douches!) om te badderen, toiletteren en tanden poetsen. Geniet ervan, ik heb de douche ook al uitgeprobeerd vanochtend!! :)

Daar komen ze dan, de foto's van Frits: