Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

maandag 8 december 2014

Ik vertrek

In 2006, toen ik vertrek nog maar pas op tv was, zijn wij met ons gezin een gezellige boeren camping begonnen in het mooie Slowakije ... Zoals te zien is in het inmiddels populaire programma, zijn er meer mensen die uit Nederland vertrekken om bijvoorbeeld een camping te beginnen.
Zo ook onze goede bekenden Mark en Margo. Zij zijn enkele jaren geleden hier in het mooie Slowakije een camping begonnen, de naturistencamping Dobra Luka, tevens de eerste naturistencamping in heel Slowakije.
Mark en Margo hebben zich toen opgegeven voor het programma Ik Vertrek. 
Er was in het verleden dan ook al een aflevering van hen te zien, waarbij Dion ook eventjes in beeld kwam!
Dat kwam zo: Mark en Margo konden het opzetzwembad van ons overnemen toen wij een mooie natuurlijke zwemvijver in de planning hadden. En op de dag dat wij het bij hun kwamen installeren (wat een service hè) waren ze toevallig aan het filmen van Ik Vertrek. 
Dus Dion werd geïnterviewd....... en zo is het gekomen dat men Dion in een glimps voorbij zag komen op tv. Vele gasten/bekenden hebben hem zo ontdekt op tv ("heej is dat Dion niet" ..... heel goed opgelet zeg!), en we kregen leuke en grappige reacties via de mail. 

Voor de geïnteresseerden hier de link naar uitzending gemist.

Aanstaande zaterdag 20 december komt het vervolg van deze aflevering. Je kan dan zien hoe het nu met ze gaat. Wij gaan zeker kijken, we zijn benieuwd wat de programmamakers ervan gebrouwen hebben .................. het is op Nederland 1  om 21.10 uur.

... We hopen natuurlijk dat het prachtige Slowakije goed in de aandacht komt, want het is een ideaal vakantieland! .... Wil je kamperen op een gewone/textielcamping in een landelijke omgeving, met aan alle kanten prachtig uitzicht op ongerepte natuur? Je bent van harte welkom om met ons het Slowaakse landleven te komen genieten!
klik hier voor een fotoindruk van afgelopen seizoen, of ga naar de website