Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zaterdag 30 mei 2015

Maturita ( "matoerieta" ) ofwel het eindexamen van Jordi

Al 2,5 jaar woont Jordi in het plaatsje Tisovec op kamers. Sinds hij zijn motorrijbewijs heeft, gaat hij steevast met de motor naar Tisovec op zondagavond. 
Bepakt én bezakt ..... dat ziet er dus zo uit:
 Eind mei was het zover en mochten wij de vlag voor hem uithangen! Met heel goede punten heeft Jordi het plaatselijke gymnasium afgemaakt. Knap hoor! 
En dan komt natuurlijk ook de officiële diploma-uitreiking .... op zijn amerikaans!
"Ik ga wel lekker op mijn gympies" ........... leuk he :) 
Het was een hele speciale dag, nu kan hij vooruit kijken naar een studie aan de HAS in Venlo, geheel in het Engels ...


--