Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zaterdag 21 april 2012

Wildbreien, .... mei komt eraan!

In de meivakantie is het zover: we gaan de appelbomen pimpen met een brei-jasje.....er ligt al een hele stapel breisels te wachten, maar we kunnen natúúrlijk nog genoeg gebruiken! ook als je van plan bent in de zomervakantie te komen, brei erop los en neem het tegen die tijd mee, er zijn altijd nog wel kale takken, die we kunnen versieren!

Zoals gezegd: je naam wordt op de maquette vermeld, en zo kun je wereldberoemd worden op héél de camping! Zoals hierboven zou het eruit kunnen gaan zien.......... en dan onder die prachtige appelboom lekker relaxen in de hangmat......hmmmmmmmmm!!