Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zaterdag 21 april 2012

Wildbreien, .... mei komt eraan!

In de meivakantie is het zover: we gaan de appelbomen pimpen met een brei-jasje.....er ligt al een hele stapel breisels te wachten, maar we kunnen natúúrlijk nog genoeg gebruiken! ook als je van plan bent in de zomervakantie te komen, brei erop los en neem het tegen die tijd mee, er zijn altijd nog wel kale takken, die we kunnen versieren!

Zoals gezegd: je naam wordt op de maquette vermeld, en zo kun je wereldberoemd worden op héél de camping! Zoals hierboven zou het eruit kunnen gaan zien.......... en dan onder die prachtige appelboom lekker relaxen in de hangmat......hmmmmmmmmm!!