Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

woensdag 25 april 2012

nieuw infobord geplaatst

Dion legde gisteren de laatste hand aan een nieuw informatiebord. Dit kom je als eerste tegen als je bij de camping  aankomt. Vanaf nu is daar ook de receptie-bel en diverse algemene informatie te zien zoals prijzen van overnachting, aangesloten bij ACSI, rustiek kamperen, etc. 
Op het andere infobord onder het afdak is nu meer plaats voor kaarten van Tatra en Slovensky Raj, gemarkeerde mountainbike- en wandelroutes (méér dan 350 km professioneel gemarkeerde mountainbike-routes en vele door ons uitgezette wandelroutes op kaart, fotozoektocht of via wandel-GPS), en tips voor leuke uitjes. 

Én natuurlijk dagelijks bijgewerkt, HET WEER! (waar praat je anders over als je op vakantie bent........ :)