Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

dinsdag 21 augustus 2012

Gasten van ver .............?!

Van alle kanten komen ze, onze gasten. Het is een prachtig afwisselende zomer hier op het Boerenhof! Diverse nationaliteiten op een solide basis van Ollanders....Deze zomer kwam er zelfs een Griek voorbij........jawel mét eigen auto! 


Een fins gezin op weg naar huis, komt een nachtje op de camping.

één van 4 oude landrovers uit Duitsland, deze waren ingevoerd uit Engeland gezien de plaatsing van het stuur.......


slapen op het dak van je auto, en dan 's ochtends een heerlijk ontbijtje geserveerd op het terras!

Ziet er ook goed uit, zo uit Frankrijk komen overwaaien zou je zeggen..... haha, het was een NL echtpaar dus, die de helft van het jaar in een Frans huisje wonen. én die op vakantie komen hier in Slowakije! Overigens waren er wél Walen, dus ons Frans is weer ge-updated!
Ja, dit jaar verder nog gasten gehad uit Engeland, Tsjechië, België, Australië, Slowakije, Hongarije, Estland en Polen. Toch een mooi allegaartje..... en erg gezellig!