Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zondag 2 september 2012

Hoe meer zielen.........genieten van het prachtige Slowaakse nazomerweer!

Langzaam kwamen ze binnendruppelen, de 20 (!) prachtige campers van Camper Club Nederland ofwel de CCN......... Een speciaal voor hen op maat gemaakte rondreis van ons samenwerkingsverband  www.rondjeslowakije.nl die gisteren bij het Boerenhof van start ging. Al vanaf vorige week kwamen ze een voor een aan, om, zoals ze zelf zeiden, "van te voren nog even lekker te relaxen" ............ Nou, dan ben je bij ons natúúrlijk aan het juiste adres! 

Vanmorgen in de vroege ochtend was het nog lekker rustig, en de camping ziet er weer totaal anders uit met alléén maar campers......... de flexibele organisatie liet elk echtpaar zelf rustig een eigen, ruime plek kiezen, en er was plaats genoeg voor iedereen...........er kwam gistermiddag zelfs nog een duitse camper aan, die op een grote open plek in het midden zijn camper stalde......die man wist niet wat hem overkwam, ....."ganz Holland ist ja hier!" .........

De eerste officiële bijeenkomst......met op de achtergrond de diverse campers, op de voorgrond in het hoekje rechts de organisatoren, Dick en Hermien.

De ontvangst op het Boerenhof: een lekker gebakje vers van de bakplaat, enkele Slowaakse "bammetjes" (sneetjes brood met een kaassmeerseltje, ham/cervelaat,  rauwkost en geraspte kaas, zoals ook wij dat bij onze buren krijgen aangeboden als we op bezoek gaan) en natuurlijk een glaasje Borovička van Dion!
Na dit glaasje bleek het een gezellige groep te zijn............ :)  haha! 
We wensen alle deelnemers een heel fijn verblijf bij ons en een mooi vervolg van hun reis als ze verder gaan naar camping Sokol en camping Lazy!
En dames: het recept van die heerlijke kolač (koek) komt binnenkort op de site onder het kopje recepten en meer................ :)