Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

maandag 10 december 2012

IK VERTREK Slowakije

....Altijd goed, een reclame over Slowakije! Het was de herhaling van het verhaal van emigratie van Mark en Margo, die in SK een naturisten-camping gingen beginnen, en die vorig jaar ons zwembad kochten. Vandaar dat wij toevallig tijdens een opname bij hun waren, want Dion had aangeboden het zwembad op te zetten. 

En dus konden jullie Dion op tv bewonderen, ook afgelopen zaterdag weer, in de herhaling van ik vertrek. We zijn bijzonder blij met de extra interesse die dat met zich meebrengt  voor het mooie Slowakije. Kom er ook eens van genieten!.......Ook heerlijke winterse wellness luxe hier te verkrijgen. Bij ons in de buurt zijn 2 prachtige wellnesscentra, en op een uurtje rijden nog een derde, hmmmmmmmm!! heerlijk in combinatie met het winterweer, écht aan te raden!