Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog Ĩitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

woensdag 23 januari 2013

Schoonmaak

We hebben zo'n diepvries die mijn moeder vroeger ook had, zo'n "joekel" van meer dan een meter breed, met een bovendeksel en mandjes erin, waar ik als kleine meisje in moest kruipen (de jongste en dus de kleinste thuis!) om hem schoon te maken. Wanneer kan je zo'n, meestal volle bak, eens schoonmaken? Wij doen dat als het buiten vriest. Dion heeft het vorige week maar weer eens aangepakt, en de boel buiten gezet. Dan kun je rustig de diepvries ontdooien en schoonmaken. Klaar voor het nieuwe seizoen!

Buitenzetten heeft ook zo zijn risico's! Onze obstakels heten Henkie, Sjir en Sjeng, en die willen alles wel opeten! Maakt niet uit hoor, of het bevroren is! Dus tijdens het schoonmaken moest Dion regelmatig buiten om het hoekje kijken, of de katten er niet aan zaten......... :)
Rechts op de foto de kruisbessen, die erop wachten om een heerlijke vlaai te worden........