Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

dinsdag 11 juni 2013

De camping-wandelroutes........effu tsjekken.....

Om (direct vanaf de camping!) een van de prachtige, gemarkeerde routes te kunnen lopen, moet er natuurlijk elk jaar weer nagekeken worden of alle bordjes nog duidelijk en werkelijk aanwezig zijn op de benodigde plaatsen...... Dat leek ons een leuk klusje voor de zondag. Op zondag werken wij namelijk niet! Tenminste dat zeggen wij steeds :) In de praktijk gaat dat als volgt: we doen toch diverse kleine klusjes, waar we zin in hebben. Dus als dat onkruid wieden is, dan is dat prima, en als het niets doen is, ook.
Dus in de ochtendzon de berg op met de jeep, met potten verf en bordjes, was een leuk karweitje, vonden we. We hadden vorig jaar al gemerkt, dat de bordjes op diverse plekken meer "hufterproof" moesten worden. Zoals hier bijvoorbeeld, bij het beroemde bankje, waar je prachtig uitzicht hebt over het hele dal, en over de camping. Hier zitten ook wel jongeren in de avond, en als die zich vervelen, moeten de op de bank geschroefde bordjes het blijkbaar ontgelden..... er ter plekke opschilderen dan maar dit jaar!
 Achter in de auto een kratje met alle kleuren verf, en voor elke kleur een eigen kwast, want we hebben een rode, blauwe en oranje route.....dan nog het zwart om een pijl/richting mee aan te geven. Dit onderstaande is hopelijk hufterproof genoeg, want op deze plek is het dringend nodig dat men voor blauw én rood een aanwijzing krijgt, maar helaas groeien daar geen bomen waar een bordje op zou kunnen. Een eerder geplaatst paaltje werd door onverlaten eruit gerukt en weggegooid...... Dus laat ze dat nog maar eens proberen met deze beschilderde zware kei....... :)

 ...nog even met zwart de pijlen aanbrengen..... nét écht he!!
Dion bevestigd een bordje op een paaltje. Op de achtergrond zie je waarom het hier zo heerlijk wandelen is.......geweldige vergezichten..... Het was dan ook geen straf, dit zondagswerkje!