Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

woensdag 5 juni 2013

Toiletgebouw: de vorderingen I

Om misverstanden te voorkomen: WE HEBBEN OP DIT MOMENT 2 MOOIE EN VOLLEDIG FUNCTIONERENDE BADKAMERS OP DE CAMPING!!
Maar we bouwen er dit jaar een extra toiletgebouw bij, voor meer comfort in de wat drukkere zomermaanden.
Bijgaand de foto's van vandaag, het metselwerk vordert al!!
 De mannen zijn al zover dat de uitsparingen van de ramen te zien zijn.......
Hieronder een blik op de bouw en de omringende heuvels, vanaf de kraakheldere zwemvijver....... die wél nog ietsje koud is :)
 Een indruk van de verschillende ruimtes, het douchewandje tussen dames en heren komt tzt nog, of is dat niet nodig? :) er kan nog over gestemd worden, haha!
Wordt (fotografisch) vervolgd......