Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog Ĩitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

maandag 8 juli 2013

Nieuwe wandeling, een mini-slowaaks paradijs vlakbij!

Je kan er met de auto, of gezellig met een klein rood treintje naartoe,
ZBOJSKA. Het ligt op 12 km van de camping, vlakbij dus!
Als je na 20 minuutjes uit de trein stapt, loop je over de rails(!) naar het beginpunt van een nieuw uitgezette wandeling van 2,5 uur. 
Je komt dan ook langs deze pomp, ...lekker fris waterje...
 Bij deze grote man begint de prachtige wandeling, die ook ideaal te maken is bij heet weer. Het is er heerlijk koel!
De wandeling gaat door het bos, langs rotsen, door een tunneltje. Daarna door een mooie kloof omhoog, waarbij je het water volgt, stappend van kei naar kei. Hier en daar enkele trapjes of boomstammen om over te lopen. Lekkere actieve wandeling met werkelijk prachtig ongerept natuurschoon! 



De wandeling eindigt bij de Salas, waar je heerlijk Slowaaks kunt eten.
Hieronder kwamen we het varkensvleesje/de koteletjes van de toekomst tegen, die lekker aan het scharrelen waren in de weilanden rondom de salas. 
Een heerlijk dagje uit!