Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog Ĩitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

woensdag 3 juli 2013

Salas

Steeds weer mooi om bij de salas te gaan kijken..........
 een prachtige lucht erbij, en de schapen in het groene gras, een plaatje.

Er werden bellen verzameld, want de schapen zouden gewassen worden......
(de schapen worden af en toe natgespoten met een goedje tegen schurft, en de handgemaakte bellen, ja daar zijn ze zuinig op, dus die worden voor de zekerheid afgedaan)

Allemaal achter de herder aan!!
En hier..........oeps dat zijn geen schapen. Een nest/tros? van 12 ooivaars landde in de wei naast de camping. Prachtig en erg uniek om te zien en te beleven. Helaas geen erg mooie foto, maar ik wil het je niet onthouden!
Onze eigen schapen staan lekker achter de was te grazen in de wei bij ons huis...