Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog Ĩitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

donderdag 15 augustus 2013

Kleine momenten; juli-aug II

Zomaar weer een aantal leuke fotos.
veel kijkplezier!

Een geweldige zonsondergang, bij het kampvuur.
 De konijnen groeien gestaag, en liggen heerlijk languit in de zon.
 Een productieve dag; nadat er perenjam was gemaakt, kwam er plotseling ook nog een emmer bosbessen voorbij, (deze werden gewogen en in de diepvries gedaan), en er werd een duits traditioneel gerecht klaargemaakt. Hmmmmmmm!
 Een heerlijke wandeling bij Zbojska met Limburgse vrienden. 
Tis net of we op vakantie zijn :) 
 Deze jongedame liet ons zien dat sommige kippen echt handtam zijn......... 
bij haar dan tenminste! 
 Het maken van een houten ton, te zien op de markt in Kokava. 
 Op de foto niet zichtbaar: in de ton brand een vuurtje, dat zorgt dat het hout langzaam buigbaar wordt. Van buiten dan af en toe water eroverheen. Aan beide kanten iemand die langzaam de schroeven aandraait. 
Gezellige avonden op het terras.......
 ...deel 2......