Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

donderdag 7 juni 2012

HUP HOLLAND........!!

Ook hier op het Boerenhof wordt er natúúrlijk op het terras naar de voetbalwedstrijden gekeken! Dus als je komt, vergeet je oranje outfit niet!  


Zo  zag het er de vorige keer uit...........in 2010. We kregen een heerlijk Hollandse-producten-pakket toegestuurd toen, van de Wereldomroep. Ze verkozen deze foto tot leukste Hollandfoto in het buitenland, en een week later ontvingen wij een doosje met stroopwafels, spritsjes en drop, heerlijk!
Morgen als de jongens weer thuiskomen voor het weekend, gaan we de boel versieren voor de komende wedstrijden. Gezellig zal het zeker weer worden, en natúúrlijk bouwen we de inmiddels beroemde tribune weer op! Foto's hiervan volgen! 
En voor alle Hollanders die in de buurt zijn of wonen: Hartelijk welkom om bij ons de wedstrijden met "soortgenoten" te komen kijken en beleven!