Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

donderdag 7 juni 2012

HUP HOLLAND........!!

Ook hier op het Boerenhof wordt er natúúrlijk op het terras naar de voetbalwedstrijden gekeken! Dus als je komt, vergeet je oranje outfit niet!  


Zo  zag het er de vorige keer uit...........in 2010. We kregen een heerlijk Hollandse-producten-pakket toegestuurd toen, van de Wereldomroep. Ze verkozen deze foto tot leukste Hollandfoto in het buitenland, en een week later ontvingen wij een doosje met stroopwafels, spritsjes en drop, heerlijk!
Morgen als de jongens weer thuiskomen voor het weekend, gaan we de boel versieren voor de komende wedstrijden. Gezellig zal het zeker weer worden, en natúúrlijk bouwen we de inmiddels beroemde tribune weer op! Foto's hiervan volgen! 
En voor alle Hollanders die in de buurt zijn of wonen: Hartelijk welkom om bij ons de wedstrijden met "soortgenoten" te komen kijken en beleven!