Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zondag 17 juni 2012

Tsja.........

...........Ik had foto's beloofd van de tribune.....dus bij deze. 
Drie rijen dik zaten we daar samen op het rondom verduisterde terras ouderwets naar een tv-beeldje van wel 53 cm te kijken! uniek toch!
Inmiddels weten we dat alles dat wij voorbereid hadden, helaas niet heeft bijgedragen aan het verbeteren van het resultaat.......... Maar het waren gezellige avondjes op die tribune, en diverse gasten hadden iets lekker meegebracht. Er waren toastjes met zalm (de juiste kleur!) en oranje muffins. En de dames van RKVV Weltania (damesvoetbalteam uit het zuiden van Limburg) zorgden voor dé ídeale sfeer. Bedankt meiden!