Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zondag 17 juni 2012

Tsja.........

...........Ik had foto's beloofd van de tribune.....dus bij deze. 
Drie rijen dik zaten we daar samen op het rondom verduisterde terras ouderwets naar een tv-beeldje van wel 53 cm te kijken! uniek toch!
Inmiddels weten we dat alles dat wij voorbereid hadden, helaas niet heeft bijgedragen aan het verbeteren van het resultaat.......... Maar het waren gezellige avondjes op die tribune, en diverse gasten hadden iets lekker meegebracht. Er waren toastjes met zalm (de juiste kleur!) en oranje muffins. En de dames van RKVV Weltania (damesvoetbalteam uit het zuiden van Limburg) zorgden voor dé ídeale sfeer. Bedankt meiden!