Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

vrijdag 29 juni 2012

ut geet nét............ (het gaat nét!)

De naaimachine. Alles heeft er al onder gelegen. De trampoline (doorsnee 4 meter!), diverse voortenten en vouwwagen-tenten, ik weet ze altijd zó te vouwen en te proppen dat de scheuren genaaid kunnen worden door mijn trouwe hamerslag-groene Pfaff-je.
Zo ook deze zomer weer de ritsen bijstikken van de voortent van de huurcaravan............. kan die weer even mee. Maar wel een gedoe voordat je zo'n plakaat plompe stof/plastic in het gareel hebt liggen om te naaien............Ut geet nét zeggen we dan in Limburg.