Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

vrijdag 29 juni 2012

ut geet nét............ (het gaat nét!)

De naaimachine. Alles heeft er al onder gelegen. De trampoline (doorsnee 4 meter!), diverse voortenten en vouwwagen-tenten, ik weet ze altijd zó te vouwen en te proppen dat de scheuren genaaid kunnen worden door mijn trouwe hamerslag-groene Pfaff-je.
Zo ook deze zomer weer de ritsen bijstikken van de voortent van de huurcaravan............. kan die weer even mee. Maar wel een gedoe voordat je zo'n plakaat plompe stof/plastic in het gareel hebt liggen om te naaien............Ut geet nét zeggen we dan in Limburg.