Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zondag 1 juli 2012

Alle kindertjes opgelet!

Gisteren geboren, de 4 konijntjes van onze dikke grijze dame............ Ideaal om mee te helpen verzorgen in de zomervakantie! over 2 weekjes mogen ze iedere dag naar buiten om lekker klaver en gras te eten. En dan kan iedereen meehelpen, en mag je ook met ze spelen. Gezellig! 

En ze zijn weer zooooooooooooo schattig, kijk eens hoe klein, op mijn kleine vrouwenhand. Deze is zwarte met witte buik en er zijn ook nog 3 zwart-wit gevlekte. (eentje heb ik vanmiddag al uit het drinkbakje moeten vissen, daar wastie ingevallen........!! Gauw afgedroogd met mijn t-shirt en alles was weer in orde. 
We wachten wederom op jullie voorstellen wat de namen betreft!