Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

donderdag 17 mei 2012

HIGHLY RECOMMENDED on www.zoover.nl ..... !!


Onze camping is HIGHLY RECOMMENDED door ZOOVER...... !! Dit is een vakantie-site met vakantiebeoordelingen voor en door vakantiegangers. Vele gasten hebben daar hun reacties en meningen achtergelaten, wat geresulteerd heeft in deze aanbeveling van Zoover........ we hebben maar liefst een 9,4 gekregen! 
Hartelijk dank allemaal, we zijn daar heel blij mee! Natuurlijk is het allerfijnste, dat gasten zo tevreden zijn/waren met hun vakantie bij ons op de camping. Dat is voor ons het allermooiste, en het geeft veel voldoening en energie om door te gaan op de manier die wij in gedachten hadden voor onze camping: gemoedelijkheid, gezelligheid tussen gasten onderling, typische Slowaakse uitjes, en vooral heerlijk relaxen en ouderwets genieten van het landleven en alles wat er op de camping en in de omgeving te beleven valt........... en we laten het je gelijk weten áls er weer iets te beleven is! :)  
(wil je ook je beoordeling toevoegen? héél graag! zie http://www.zoover.nl/slowakije/slowakije/rohozna/sedliacky-dvor-het-boerenhof/camping )

Overigens zijn álle 3 de samenwerkende campings van http://www.rondjeslowakije.nl/ highly recommended, dat is dus een samenwerking van "Haaj Kwalitie"! Dus wat let je, maak eens een mooie rondreis door Slowakije deze zomer, of in de prachtige nazomer! Je krijgt op de derde camping een écht leuk presentje, als je alle 3 de campings hebt bezocht! Hieronder alvast een tipje van de sluier:

maar je kunt natuurlijk ook gewoon komen voor dit gewéldige uitzicht.............