Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zaterdag 12 mei 2012

Wildbreien ..... the beginning!


Ik heb met het bevestigen van de breisels in de appelbomen gewacht totdat er fanatieke breisters op de camping zouden zijn...... En toen was het dan zover: 2 campers op weg naar Roemenië kwamen aanrijden, speciaal voor deelname aan het wildbreiproject! Geweldig toch! 

Een volle mand met toegestuurde/opgespaarde breisels (én 1 haaksel) werden tevoorschijn gehaald, en samen met Zwaantje, Elly en Jan heb ik een prachtig begin gemaakt op de twee appelbomen die ook nog eens mooi in bloei staan op dit moment. 
Zowel Elly als Zwaantje hadden zelf enkele flinke brei-lappen bij zich, en zo konden we een flink stuk van de bomen prachtig bedekken. Het bleek al gauw dat achter elk breisel een verhaal zit! 
Dat moet ik dus allemaal onthouden om verder te vertellen aan de gasten die nog gaan komen.....  :)  .....wél leuk hoor! Er waren hele mooie ideeën bij: een lap in de kleuren van onze voetbalclub in NL, Weltania, een breisel in de carnavalskleuren van Limburg, een breisel met de initialen van de kleinkinderen, en Zwaantje maakte een zwaan op een fries pompebled............laat je hierdoor inspireren, dan word het nog een unieke belevenis rondom deze bomen deze zomer!!Zoals gezegd: je naam komt op de "plaquette" en je kunt beroemd worden op héél de camping! En zeg nou zelf: wie zou niet onder deze prachtige bomen in de hangmat willen liggen?