Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

dinsdag 8 mei 2012

Dagje uit!

Samen een 2 daags uitje gemaakt naar een collega camping, in Rajecke Teplice, met overnachting in een gezellig houten hutje (chata)......... Deze camping is een van de 4 Slowaakse topcampings waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Ze staan allen garant voor goede voorzieningen en persoonlijke service. Op de tweede dag hadden we onderweg, in de buurt van Liptovsky Mikulas, geweldig mooi uitzicht op de gewéldige hoge tatra. Met dank aan Jordi die een nachtje thuis kwam slapen met zijn vrienden, om de dieren te verzorgen!

 
het uitzicht over de camping, vanaf de chata. Op achtergrond het begin van een van de rotspartijen.

 
eenvoudig maar erg gezellig houten interieur, mét bloemetjes-koelkast, waterkoker en wifi!

 
magnifiek uitzicht op de hoge Tatra, en heerlijk zonnig weer. De tweede dag nog 2 andere campings bekeken, waarvan we hadden gehoord van onze gasten. Een heerlijk dagje uit was het!