Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

zondag 17 februari 2013

Handen vol aan ...........Kyra!

Aan de lijn binnen liggen, mét de deur veilig dicht.............. Is de deur ook dicht? Ja hij is écht dicht!


...........dat is onze bezigheid de laatste 2 dagen. Want onze Kyra is LOOPS! en we hebben besloten dat er HOE DAN OOK géén kleintjes van gaan komen.
Maar dat is echt wel ieder uur oppassen, want plotseling komen er honden in de buurt van het huis, die je nog nooit eerder gezien hebt............. :)
Wandelen aan de lijn, doen we anders ook nooit............... en vooral onze eigen Binky uit de buurt houden. 
Zielig he, we gunnen onze honden ook geen pleziertje..............nee dus!
Nog een dag of 2 volhouden en dan kan ze weer voor het huis lekker buiten liggen en samen met Binky rennen in de sneeuw...............we tellen het wel af hoor!

Nog maar eens checken of de deur ook écht dicht is.....................  ;)