Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

woensdag 13 februari 2013

Verslag van onze Holland-week "tussen de SVR-beurzen in"

Nadat we op de beurs geweest waren in Vijfhuizen, was er een hele week te vullen met bezoekjes, uitjes, lunches en gezellige koffie-uurtjes in het nogal regenachtige Nederland.......... (Ik kan je zeggen dat we al die regen niet missen in Slowakije!!)

Wat we zoal hebben gedaan? Een indruk:
De stabiele uitvalsbasis was dit jaar bij mijn zus Hanneke, in Landgraaf. Dat ging prima, en we zijn er werkelijk geweldig verzorgd..........

Een lekker broodje, vlaai en Slowaaks gebak met de hele familie Smets bij oma, waarna we een lekkere wandeling maakten in de open groeve van Berg en Terblijt. De Smetsen kennende, natúúrlijk weer gevolgd door een bourgondisch hapje en drankje in een plaatselijk eetcafé.....
De jeugd was sneller dan de camera........................

We hebben nogal wat boodschappen gedaan, de dingen die we missen uit Nederland, zoals shoarmabroodjes, ontbijtkoek, hagelslag, en heerlijke Hollandse koekjes en snoep...... De dagelijks verzamelde aankopen werden bij Roel in de schuur gezet, en de voorraad groeide en groeide...... als dat maar in de auto past....... :)
ook nog even inspiratie opgedaan bij Ikea, voor het nieuwe toiletgebouw.

Héérlijk gegeten met Tiny en Frank, op bezoek bij diverse kennissen, en, en, en,..... De jongens zijn een frietje wezen eten in maastricht (?!) en een avond gaan snowboarden met  neef Naud, die hen de kneepjes van het freeriden liet zien. Schoonzus Melanie verraste ons met heerlijke hapjes "precies zoals op de facebook-foto"  Dion had namelijk geschreven dat het er lekker uitzag en ze ons iets moest overlaten............... dus ze had het precies zo voor ons klaargemaakt :)

Halverwege de week hebben we Limburg verlaten en zijn we 2 nachtjes In de buurt van Zutphen geweest, het Stayokay hostel in Gorssel, een oud Noors gebouw uit 1910, prachtig, gezellig, en met heel vriendelijk  en behulpzaam personeel! Ze hadden er een bosgolfbaan, een leuk idee ook voor onze camping.... wie weet!
Van daaruit lekker gegeten en gewandeld met Antoon en Janna, Marco en Marjolein.
Toen verder naar het noorden, want het doel was eind van de week te eindigen in Groningen voor de 2e SVR beurs. Dus eindelijk eens op bezoek bij Heleen en haar 2 dochters in Marssum-Leeuwarden. Was ook heel gezellig en de jongens hebben er voor ons allemaal gekookt.
Op zaterdag zijn we toen vroeg vertrokken naar Groningen, Mick en Jordi kwamen met de trein in de middag naar ons toe. en direct na de beurs zijn we de terugreis begonnen. De nacht door en in de ochtend kwamen we aan bij een ingesneeuwd huis dat binnen +4 was........brrrrrrrrr. Gauw de houtkachels aan (Jordi had niet hoeven rijden en was dus fit, kon de kachels de hele ochtend vullen) en lekker geslapen tot in de middag. Lekker om weer thuis te zijn!