Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

woensdag 13 februari 2013

SVR beurs te Groningen 9 februari

Na een héél gezellige week in Nederland was de zaterdag van de SVR beurs weer aangebroken. We waren op tijd in Groningen, en deze keer stonden we mooi op een hoek, in het eerste straatje waar je de "buitenlandhal" binnenkwam. Strategisch goed dus!

Waren onze "buren " in Vijfhuizen Duitsland en Roemenië, nu was dat Hongarije, en tegenover ons Oostenrijk. Niets van te zeggen of dat helpt of niet....... Maar toch heb ik de organisator gevraagd of we in de toekomst in de buurt van Tsjechië kunnen staan, deze waren in een totaal ander stuk van de hal en dat is erg jammer. Want de doelgroep is hetzelfde, en dan kun je daarvan profiteren, om Slowakije wat meer bekendheid te geven. Wederom waren we de enige Slowaakse stand, maar natuurlijk stonden we er eigenlijk met 3 vanwege de samenwerking met www.rondjeslowakije.nl
De plaatsing was iets ruimer vanwege hoekstand, dus de banners (waarvan er een vers gedrukt en naar ons verstuurd is de vorige week!) hadden mooi ruim plaats. Het formaat van de tafel was duidelijk minder, vorige week in vijfhuizen was de tafel bijna keer zo groot! Zoals gewoonlijk trokken met name de eye-catchers "Rondje Slowakije" en "Welkom in Slowakije" veel interesse van het publiek.
Met ca. 9000 bezoekers in de hal kan het ook dit jaar weer een succes genoemd worden, en we verwachten vele nieuwe gasten dit voor- en najaar. SVR-leden krijgen bij ons een mooie korting op hun verblijf in de maanden 4,5,6,  en 9,10. Een overnachting met 2 personen voor €13,50 per nacht, inclusief stroom! Ben je nog geen lid, dan kun je dat eenvoudig worden voor een tientje, zie www.svr.nl  Dit lidmaatschap is ideaal als je buiten het hoogseizoen kampeert, of als je lange vakanties kampeert.
Het was heel leuk om deze beurzen dit jaar eens samen te kunnen doen. (vorig jaar was ik alleen in Nederland en heeft vriend Antoon mij geholpen)
Ook hier in Groningen waren er vele oud-gasten die al eens bij ons waren. Hartelijk dank voor jullie bezoekje!
En voor de nieuwe gasten die alvast kwamen kennismaken: Welkom van de zomer!