Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

dinsdag 14 mei 2013

Bloemen

Het is een geweldig voorjaar voor onze wisteria.......zoveel bloemen hadden we nog nooit!
Het ziet er prachtig uit, de foto van de gevel is helaas zonder zonnetje, maar het geeft je een indruk. Aan de rechtse kant zijn het blauw/paarse bloemen, en links zijn ze rose. Er komen hele grote, langwerpige, hommel-achtige insecten op af, geen idee wat het zijn, ze brommen flink en hebben blauwe vleugels. Ze passen precies in de bloemkelkjes, en halen er de nectar uit.

De bloementuin is ook mooi aan het uitlopen, de meeste planten hebben de winter gelukkig goed doorstaan. De grond is er niet zo geweldig, en daarom zijn er 10 kruiwagens compost bijgemengd. Kan alles weer goed groeien.
Ik moest 2 weken geleden enkele planten verplaatsen, die te dicht op elkaar stonden. Daardoor stonden er helaas ook diverse mooie witte tulpen in de weg, die net mooi bloeiden. Dus heb ik ze afgeknipt en de bollen verplaatst. Wat een luxe, eigen verse tulpen in de vaas! Nou dat was echt heel speciaal, ze hebben vele dagen de keuken opgefleurd.