Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden/activiteiten, skimogelijkheden en de comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof -- 2006-2016 -- Kom met ons het 10-jarig jubileum vieren! Laat je ook verrassen in je vakantie ..... op de website wordt al een tipje van de sluier gelicht.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

donderdag 23 mei 2013

Mooie luchten....

Elke dag weer anders, en soms denk ik, steeds weer mooier......de luchten van Rohozná! het vrije uitzicht rondom de camping is elke dag weer anders, en vaak maak ik er fotos van, omdat het altijd weer mooi is. De prachtige gewolkte luchten komen er weer aan! 
Hieronder de ochtendmist die langzaam optrekt. Deze dauw zorgt er in de zomer voor dat het gras mooi groen blijft, ook als het lang warm weer is. 
Vlak na een buitje, een regenboog..........is dat nu midden in onze schuur waar-die eindigd? dan maar eens zoeken op zolder naar die pot met goud! :)
prachtig toch!
Ik verheug mij al op de rose-rode luchten, waar je hier de hele zomer van kan genieten.......