Meer weten over de camping, de boerenwerkzaamheden, activiteiten, skimogelijkheden en de heerlijke, comfortabele verhuur mogelijkheden? www.hetboerenhof.com

Camping Het Boerenhof 2006-2016 Gezien veel van onze dagelijkse werkzaamheden jaar in jaar uit toch weer terugkomen, leek het ons leuk om voorlopig de terugblik van het 10-jarig jubileum als eerste oftewel laatste blog voor de lezers te laten staan. Zin om onze dagelijkse bezigenheden te ontdekken? Kopje thee erbij en "lees verder het verleden in" en leef zo met ons mee.....

Want to read this blog in your own language? Scroll down, right menu. Toto blog čitat po Slovensky? Pouzivajte Google Translate, dole vpravo. Dieser Blog lesen in Ihre eigene Sprache? Google Translate rechts unten.

dinsdag 15 maart 2016

Naar de beurs, en de rest van Februari...

Eind januari weer de voorbereidingen getroffen voor het bezoeken van de beurzen van de SVR in Nederland. Want er zijn altijd Slowaakse koekjes te krijgen op onze stand ..... dus bakken maar!
Lekker een laagje witte en bruine smeltchocola erop, hup in het pannetje, 
even verwarmen, puntje eraf knippen en streepjes-maken-maar ....... 
(leuk pannetje he :)  )
3 dozen vol, we hebben meer dan genoeg. Kunnen we er zelf ook van snoepen :) 
Onze koning ook eventjes op de foto .... linksonder in beeld.
Ja, duidelijk, we zijn in Nederland aangekomen! 
Eerst even naar Jordi om hem zijn motor te brengen, hij miste hem té veel ....
Gauw verder naar het noorden want het is hier carnaval ...... daar hadden we niet op gerekend ...
De beurzen waren dit jaar in Groningen en Apeldoorn. We hebben weer wat afgepraat ....
Natuurlijk ons prachtige bordje met geweldige score van booking.com meegenomen...
En Mick was ook weer van de partij, inmiddels volleerd standhouder, alles voor het goede doel, gasten op de camping! We hebben er weer graag gestaan, en hebben er ook een heel goed gevoel over, dit seizoen wordt weer héél mooi!
Overzichtje van de stand
Klein remindertje aan ons jubileum. 

Ja, en als je dan eenmaal in het folders-uitdelen zit, ga je als je thuiskomt gewoon nog even door! Hier zijn we folders aan het verdelen (onder de autoruiten) op de overvolle parkeerplaats van het skigebed op de Chopok, Lage Tatra. Ongeveer 45 minuten rijden van ons huis. Het was een prachtig zonnige dag én voorjaarsvakantie van de Bratislaven .... volle bak dus. (links in de sneeuw zie je de rij voor de lift)
Ook op skigebied Certovica was het redelijk druk, dit is minder bekend, maar de liefhebbers en locals weten het te vinden! Er was goed sneeuw gevallen, en op de autoruiten moesten we eerst de sneeuw verwijderen voordat de folder onder de ruitenwisser kon.
Certovica is ook ongeveer 45 minuten rijden. Je ziet hier de hoogste toppen, het skigebied ligt bovenaan de pas over de Tatra, vanaf de parkeerplaats omlaag. 
Dus je eerste afdaling (de kassa is beneden) is altijd gratis :)  
En toen hadden we natuurlijk iets lekkers verdiend. Dion een lekker bonensoepje...
...en ik een pannenkoek met jam en slagroom. Hmmmmmmm....